FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Više ozlijeđenih na utakmici Branitelj-Sloboda

Autor: spuc
MOSTAR, 21. travnja 2013. (Hina) - Više je navijača i dvojica nogometaša tuzlanske Slobode ozlijeđeno je u nedjelju u Rodoču kod Mostara napadu huligana, navijača mostarskog premijerligaškog kluba Zrinjskog u poluvremenu susreta Druge lige BiH između Branitelja i tuzlanske ekipe, izvijestili su policija i lokalni mediji.

Do napada navijača koji su imali oznake navijačke skupine Ultrasa mostarskog Zrinjskog, došlo je u prigradskom naselju Rodoču kada je veća skupina huligana napala desetak gostujućih navijača iz Tuzle kamenicama, bocama i bakljama. Kada su navijači Slobode pobjegli preko nogometnog travnjaka, napadači su ih nastavili progoniti.

Trojica pripadnika policije bezuspješno su pokušavala prekinuti masovnu tučnjavu na nogometnom travnjaku. U izgredu su ozljeđena i dvojica igrača tuzlanske Slobodne koji su pokušavali zaštititi svoje navijače.

Nakon što su završili huliganski pohod, napadači su napustili stadion, a službeni predstavnici su odlučili preknuti susret.

Lokalni mediji izvješćuju da je jedan od ozljeđenih zadobio posjekotine po ekstremitetima.

Izgredi na nogometnim travnjacima u BiH su bili razmjerno česti proteklih sezona kada je vodstvo Nogometnog saveza BiH donijelo i privremenu mjeru zabrane dolaska gostujućih navijača.

Veći broj pripadnika policije tijekom nedjelje je bio angažiran kako bi se izbjegle eventualni izgredi na susretu visokog rizika koji se igrao između momčadi Sarajeva i Širokog Brijega budući je prije nekoliko godina u tome mjestu jedan navijač ubijen, a više ih je ozlijeđeno.

(Hina) xzkre yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙