FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: povremeno jak vjetar na A6 Rijeka-Zagreb

Autor: dmak
ZAGREB, 21. travnja 2013. (Hina) - Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

U vremenu od 9.30 do 10.15 sati bit će prekinut promet na državnoj cesti D55 između Vukovara i Bršadina, zbog izvanrednog prijevoza tereta.

U Zagrebu, do sutra, 22. travnja u pet sati zbog radova će biti zatvorena Heinzelova ulica od Banjavčićeve do Planinske ulice i vozi se zaobilazno.

Do 21. travnja do 20 sati zatvorena je državna cesta D220 od skretanja za Tijaricu do GP Kamensko, vozi se zaobilazno.

Od 21. do 26. travnja za sav promet bit će zatvorena državna cesta D121 na predjelu raskrižja Kapela. Obilazni pravac iz smjera Šibenika i Zadra je D8-LC65033 (Tribunj)-LC65032(Ivinj)-D121 i obrnuto iz pravca otoka Murtera.

Od 22. travnja do 05.svibnja, zbog radova, za sav promet bit će zatvorena dionica državne ceste D205 od petlje Gubaševo do križanja kod dvorca Gredice. Promet će biti preusmjeren na županijsku cestu ŽC2195 Zabok (D1)-Pavlovec Zabočki-Gubaševo-Veliko Trgovišće.

Do 28. travnja, u vremenu od 9 do 19 sati, za sav promet zatvara se dio županijske ceste ŽC3266 Slunj (D1)-Donji Furjan-Bogovolja-Cetingrad (ŽC3258), u mjestu Bogovolja, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.

Zbog razminiranja od 9 do 19 sati zatvara se ŽC3258 Slunj-Batnoga-Cetingrad-Pašin Potok-gr. BiH, zbog razminiranja uz cestu Cetingrad-Pašin Potok. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.

Do daljnjeg, 24 sata dnevno, zatvorena je ŽC 5156 Čanak-Kozjan-Bunić od raskrižja LC 59125 i ŽC5156 do zaseoka Jurkovići u naselju Kozjan. Obilazak je Kosa Janjačka-Čanak i Ramljani-Čanak.

Do 30. travnja u Zagrebu na Aleji Bologne od križanja sa Alejom Seljačke bune do čvora Jarek, zbog radova na sanaciji klizišta zatvoren je kolnik u smjeru zapada (Zaprešića), vozi se dvosmjerno istočnim kolnikom. HAK vozače moli za strpljenje i upozorava da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

S dolaskom povoljnijih vremenskih uvjeta u prometu je prisutan veći broj biciklista, mopedista i motociklista, pa policija i Hrvatski autoklub upozoravaju vozače ostalih vozila da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ove kategorije sudionika u prometu te da im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

(Hina) pp/xdm ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙