FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Boston Globe: uhićen jedan osumnjičeni bombaš

Autor: kgab
ZAGREB/BOSTON, 19. travnja 2013. (Hina) - Jedan osumnjičenik za napad na bostonski maraton je uhvaćen, izjavio je dužnosnik povezan s istragom za Boston Globe, a drugi je u bijegu u bostonskoj četvrti Watertownu nakon sukoba s policijom, koja kreće u potragu za njim od vrata do vrata.

Policiju je u Watertown izgleda dovela dojava o krađi automobila. Mediji javljaju da je ubrzo počela potjera za sumnjivcima, a očevici u tom bostonskom pregrađu su izjavili da su čuli eksplozije i pucnjavu.

Na televizijskim snimkama vidi se jedan čovjek na tlu okružen policijom, koja ga je kasnije golog odvukla do policijskog automobila.

Na terenu u Watertownu su i agenti FBI-a, a državna policija Massachusettsa je priopćila da će ići od vrata do vrata u potrazi za osumnjičenim. Također je upozorila stanovnike tog predgrađa da ne otvaraju vrata, javila je agencija Reuters.

Još nije službeno potvrđeno je li ranije ubojstvo jednog policajca u kampusu bostonskog sveučilišta MIT-u povezano s potjerom za bombašima, ali, po pisanju američkih medija, neke naznake upućuju na to.

(Hina) xkga ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙