FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Srb: Europsku uniju financirat će hrvatski obveznici

Autor: vsik
OSIJEK, 10. travnja 2013.(Hina) - Hrvatska stranka prava je eurorealist, svjesna da će nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju (EU) 1. srpnja hrvatski obveznici financirati i izdvajati velika financijska sredstva za EU, a ne da će imati financijske koristi, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik te stranke Daniel Srb.

Istaknuo je kako u Europskom parlamentu trebaju biti i predstavnici Hrvatske stranke prava koji će uvijek štititi hrvatske nacionalne interese, a neće biti spavači poput HDZ-a i SDP-a. Srb je rekao kako će u tom parlamentu te dvije stranke biti u koaliciji, što su, kako je rekao, "zapravo, premda skriveno i na hrvatskoj političkoj sceni".

Predstavljajući HSP-ovu izbornu listu za izbore za Europski parlament, Srb je rekao da su na toj "listi obrazovani, visokomoralni ljudi iz cijele Hrvatske, među kojima većina govori i četiri strana jezika".

Posebno važnim ocijenio je što je na listi i Frano Vranković iz dijaspore, koji se osobnim zauzimanjem izborio da "službeni jezik u Europskoj uniji ne bude srpski, nego hrvatski, što je za hrvatske nacionalne interese od ogromne važnosti". Na izbornoj listi za Europski parlament su i četiri žene, rekao je predsjednik HSP-a Daniel Srb.

(Hina) xvsik ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙