FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za nedjelju, 7. travnja

Autor: uand
ZAGREB, 7. travnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za nedjelju, 7. travnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će izaslanstva romskih udruga u prigodi Svjetskog dana Roma (11 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će obilježavanju Dana sjećanja na žrtve holokausta Jom Hašoa na zagrebačkom groblju Mirogoju, kod skulpture "Mojsije" (17 sati). Na toj središnjoj komemorativnoj svečanosti koju organizira Židovska općina Zagreb sudjelovat će i izaslanik predsjednika Vlade RH, ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

ZAGREB - Stožer za obranu hrvatskog Vukovara organizira u 12,05 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu prosvjed protiv uvođenja ćirilice u Vukovaru i cijeloj Hrvatskoj. Predsjednik Stožera Tomislav Josić je, najavljujući u Zagrebu veliki prosvjedni skup "Ne ćirilici u Hrvatskoj", rekao kako će biti "puno jasniji, glasniji i oštriji" nego što su bili u Vukovaru. Proglas i zahtjevi koji će biti upućeni sa zagrebačkog skupa bit će "drugačiji nego s vukovarskog skupa, ali na istu temu", poručio je Josić koji očekuje da će zagrebački Trg bana Jelačića u nedjelju biti prepun hrvatskih domoljuba i svih onih koji podržavaju ono za što se zalaže i traži Stožer za obranu hrvatskog Vukovara.

DUBROVNIK - Predstavljanje liste kandidata Koalicije SDP-HNS-HSU za predstojeće izbore za Europski parlament. Na predstavljanju će govoriti predsjednik SDP-a i predsjednik Vlade Zoran Milanović, predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja te prvi na listi Koalicije SDP-HNS-HSU Tonino Picula (11 sati, Kazalište Marina Držića, Kovačka 1).

ZAPREŠIĆ - Utakmica 26. kola Prve HNL između Intera iz Zaprešića i Hajduka (19 sati, stadion u Zaprešiću).

Dežurni na desku FaH-a:

Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙