FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klopp: Moramo popraviti realizaciju, jer nam se događa da primamo golove iz ničega

Autor: imli
MALAGA, 4. travnja 2013. (Hina/Reuters) - Trener Borussije Dortmund Jurgen Klopp istaknuo je da njegova momčad mora popraviti golgetersku formu, jer je u prvoj utakmici četvrtfinala nogometne Lige prvaka protiv Malage promašila previše prilika.

Borussia Dortmund je dominirala i stvorila puno šansi, ali njezini napadači su ih uporno promašivali. Stopostotne prilike nisu iskoristili Mario Goetze, Marco Reus, Robert Lewandowski, dok je kod Malage briljirao vratar Willy Caballero. Ipak, Borussia je ostala jedina neporažena momčad u Ligi prvaka ove sezone.

"Stvorili smo puno prilika, ali nažalost nismo niti jednu iskoristili. Na poluvremenu sam igračima govorio da moramo biti koncentriraniji u završnici, ali završilo je 0-0. To je rezultat s kojim se da živjeti, nitko se nije ozlijedio, niti dobio drugi žuti karton, pa možemo s optimizmom gledati na uzvrat za tjedan dana na našem stadionu. Ipak, moramo popraviti realizaciju, jer oni koji nas prate znaju da smo u stanju primiti gol iz ničega", izjavio je Jurgen Klopp.

Borussia Dortmund, koja je protekle dvije sezone bila prvak Njemačke, ove sezone briljira u Ligi prvaka. Uvjerljivo su prošli "skupinu smrti" u kojoj je bio Real Madrid, Manchester City i Ajax, a u osmini finala lakoćom su izbacili ukrajinski Šahtar. Po mnogima oni su tajni favorit za odlazak do kraja.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙