FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Borbe hrvatskih boksača u Meksiku

Autor: adrp
ZAGREB, 4. travnja 2013. (Hina) - Naši boksački reprezentativci i članovi BK Leonardo, Hrvoje Sep i Filip Hrgović, koji u Svjetskoj boksačkoj seriji (WSB) nastupaju za kazahstansku momčad Astana Arlans, borit će se 12. travnja u Ciudad Mexicu u prvom polufinalnom dvoboju protiv Mexico Guerrerosa za koju u poluteškoj kategoriji nastupa Bojan Mišković, pa je moguć i hrvatski dvoboj Mišković - Sep u meksičkom ringu.

I Sepu i Hrgoviću bit će to peti ovosezonski nastup u WSB-u i obojica imaju po tri pobjede i jedan poraz, a kako nakon mečeva u Ciudad Mexicu, slijedi uzvrat u Kazahstanu u kojem hrvatski borci zbog obveze stanke neće nastupiti, to otvara vrata njihovim eventualnim mečevima u velikom finalu WSB-a, koji će se 10. i 11. svibnja održati u Astani.

Nažalost, zbog obveza u WSB-u, mali su izgledi da će Sep i Hrgović nastupiti na seniorskom prvenstvu Hrvatske koje 17. travnja počinje u Zadru, pa tako Hrgović neće moći braniti svoj naslov u superteškoj kategoriji, niti će Sep dobiti priliku za revanš Miškoviću koji ga je prošle godine u finalu hrvatskog prvenstva u poluteškoj kategoriji u Puli pobijedio sudačkom odlukom.

(Hina) xad yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙