FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: ilov
ZAGREB, 26. ožujka 2013. (Hina) - Zanimljivosti iz svijeta.

BERLIN - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa uskoro će na svojim letovima nuditi četiri različita razreda, uz prvi i poslovni putnici će moći birati i između dva ekonomska, objavili su u utorak njemački mediji. U proljeće 2014. Lufthansa će predstaviti nova sjedala u svojim zrakoplovima i tada će početi prilagodba letjelica novom rasporedu razreda. Cijene trećeg "premium ekonomskog" razreda trebale bi biti bliže ekonomskom nego poslovnom razredu.

LONDON - Talijanska glumica Gina Lollobrigida, jedan od seks simbola pedesetih i šezdesetih godina 20. stoljeća, prodaje svoj nakit kako bi skupila novac za projekte istraživanja matičnih stanica, izjavivši kako je vrijeme da se oduži za svoj sretan život. Lollobrigida, odgojena u skromnim uvjetima na selu, glumila je s najvećim hollywoodskim zvijezdama kao što su Humphrey Bogart, Rock Hudson, Burt Lancaster, Tony Curtis i Frank Sinatra. Pri kraju karijere, glumica je počela skupljati nakit. Sama ga je kupovala jer je, kako je rekla, htjela uživati u vlastitoj kupovnoj moći na temelju teškog rada. Lollobrigida sada ima 85 godina, u 80-im se nakon glume počela baviti fotografijom, humanitarnim radom i kiparstvom, a sad je, kaže, vrijeme da iskoristi nakit u dobre svrhe.

SOČI - Organizatori Zimskih olimpijskih igara što će se sljedeće godine održati u ruskom gradu Sočiju ne prepuštaju ništa slučaju, pa su od danas započeli akciju - skladištenja snijega. U Sočiju su iskoristili obilne snježne padaline koje ovih dana zasipaju cijelu Rusiju, pa su napunili snijegom prvi od sedam predviđenih posebnih skladišta. Prvih 450.000 kubičnih metara snijega uskladišteno je na kavkaskim planinama, a sve za slučaj da sljedeće godine snijeg zaobiđe taj dio Rusije za vrijeme Igara. Skladištenje snijega koštat će organizatore dodatnih 11 milijuna dolara.

(Hina) xilov yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙