FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HPO: Par Karić i Mužinić zlatni u Italiji

Autor: rsal
ZAGREB, 23. ožujka 2013. (Hina) - Nakon što su u pojedinačnim natjecanjima Sandra Paović i Helena Dretar Karić osvojile zlatno i brončano odličje, danas je hrvatski stolni tenis bogatiji za još jedno zlato i broncu na Otvorenom prvenstvu Italije za osobe s invaliditetom u Lignanu.

Par Helena Dretar-Karić i Anđela Mužinić u kategoriji 3 sjedeće osvojile su zlatno odličje trijumfirajući u konkurenciji pet ponajboljih europskih parova. U konkurenciji parova kategorije 5 sjedećih broncu su osvojili Zoran Križanec i Tomislav Špalj.

Natjecanjem u talijanskom Lignanu, gdje će za pola godine biti održano Europsko prvenstvo, svakako je zadovoljna i glavna trenerica reprezentacije Mirela Šikoronja Ivančin, koja je po završetku po koeficijentu najačeg turnira ustvrdila da Hrvatska reprezentacija doista ima trenutno tri vrhunske stolnotenisačice kao što su Sandra Paović, Helena Dretar Karić i najmlađa Anđela Mužinić, te stolnotenisače Zorana Križanca, Tomislava Špalja i Pavla Jozića.

U Lignanu se od 18. do 23. ožujka nadmetalo preko 250 natjecatelja iz 28 zemalja, a Hrvatsku je predstavljalo pet stolnotenisača i tri stolnotenisačice.

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙