FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U godinu dana akcije "Palčič gore" prikupljeno više od 2,5 milijuna kuna

Autor: amat
ZAGREB, 21. ožujka 2013. (Hina) - U godinu dana humanitarne akcije "Palčić gore" prikupljeno je više od 2,5 milijuna kuna, a 11 rodilišta diljem Hrvatske opskrbljeno je opremom za nedonoščad u ukupnoj vrijednosti većoj od 1.6 milijuna kuna, izvijestio je klub roditelja nedonoščadi "Palčići".

Sve donacije omogućili su građani Hrvatske uplatama na račun akcije "Palčić gore", pozivima na humanitarni telefon 060 9098 te velike tvrtke koje su prepoznale akciju i odlučile se pridružiti najvećoj borbi za najmanje heroje, priopćili su organizatori u povodu godišnjice te velike humanitarne akcije.

Zahvaljujući svima koji su im pomogli i podržali ih organizatori su u priopćenju naveli i sve svoje donacije u proteklih godinu dana.

Među njima su reanimacijski stolići donirani bolnicama u Dubrovniku i Varaždinu, inkubatori poklonjeni bolnicama u Rijeci, Čakovcu, Osijeku, zagrebačkoj bolnici Sveti Duh te aparat za terapijsko pothlađivanje doniran KBC-u Zagreb.

"Nastavljamo dalje kroz 2013. istim tempom, uz vjeru i nadu da će velike i uspješne tvrtke koje do sada nisu sudjelovale u akciji pokazati svoje veliko srce i pomoći našim malim herojima darujući im život", ističu u Klubu roditelja nedonošćadi "Palčići".

(Hina) pp/xam yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙