FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić: Bit će sve u redu na utakmici Hrvatska - Srbija

Autor: mbuj
ZAGREB, 20. ožujka 2013. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas da će biti na utakmici Hrvatska - Srbija na stadionu Maksimir i istaknuo kako vjeruje da će proći sve u redu.

"A gdje bi trebao biti gradonačelnik glavnog grada - na povijesnoj utakmici između dviju reprezentacija, sigurno ne izvan grada", rekao je Bandić i dodao da ga veseli što će nazočiti utakmici.

Još ga više veseli, kako je rekao, što će i grad Zagreb biti "na visini zadatka". "Veseliti se i bodriti naše, a ne vrijeđati drugog i drugačije. To je lijepo reći, lako je reći, treba se to i dogoditi, ali ja sam uvjeren da će tako i biti", rekao je Bandić na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi koja je bila održana o temi "Akti gradonačelnika" uoči sutrašnje sjednice Gradske skupštine.

No, upozorio je i da ljudi koji se bave javnim poslom, od sportskih do političkih djelatnika, utječu na ozračje na toj utakmici. "Športaši neka govore više jezikom športa, a manje politike i bit će sve kako treba", poručio je.

Istaknuo je kako je Grad Zagreb s Hrvatskim nogometnim savezom i Policijskom upravom zagrebačkom učinio sve da to bude "kako Bog zapovijeda".

Održali smo već tri sastanka o toj temi i sutra ujutro u 7.30 sati, prije sjednice Gradske skupštine, imamo zadnji briefing na stadionu Maksimir, rekao je Bandić.

(Hina) xbma yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙