FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena nezavisna lista "Sanja Bilač i mladi Splita"

Autor: zjur
SPLIT, 18. ožujka 2013. (Hina) - Bivša HDZ-ovka Sanja Bilač, kandidatkinja za gradonačelnicu Splita, predstavila je danas svoju nezavisnu listu za Gradsko vijeće "Sanja Bilač i mladi Splita".

Na listi su, kako je rečeno, uglavnom mladi, obrazovani i stručni ljudi: inženjeri, arhitekti, slikari, profesori i odvjetnici.

Među njima su i kazališna glumica Bruna Bebić-Tudor, umirovljeni fotoreporter Feđa Klarić, profesor na Ekonomskom fakultetu Dejan Kružić, bivši vaterpolski reprezentativac Renco Posinković i glumica Ana Gruica.

"Razlozi zbog kojih želim postati gradonačelnica su ti što ne želim da se u gradu Splitu nameće privatni naspram javnog interesa, zato što grad Split neće biti privatna firma za uhljebljivanje podobnih, zato što gradom Splitom želim upravljati, a ne vladati, zato što se zalažem za odgovornost, a ne podobnost. I zato što ću svoj program provesti argumentirano i dosljedno, kao što sam to i dosad radila", rekla je Sanja Bilač.

Bilač vjeruje u pobjedu jer joj je namjera provesti ono o čemu ostali samo govore. Najavila je kako u njezinu timu neće biti 'foteljaša' te da je budućnost grada u rukama onih koji biraju.

"Pobijedit ćemo i konačno Splitu vratiti budućnost", dodala je Bilač.

Feđa Klarić rekao je novinarima kako je na listi Sanje Bilač jer je ona Ivana Orleanska naših dana te zato što se ona jasno odredila i predstavila pa svatko može znati za što se zauzima.

Izbor liste "Sanja Bilač i mladi Splita", po mišljenju Dejana Kružića, dobitna je formula jer je upravo mladost i iskustvo dobar izbor.

"Sanja je pobudila nadu da će pametni progovoriti i izboriti se za javni interes", zaključio je Dejan Kružić.

Bilač je na kraju pozvala sve građane koji vole Split, a posebice mlade ljude, da im se pridruže i daju im povjerenje.

(Hina) xzjur

An unhandled error has occurred. Reload 🗙