FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenski HDZ poručio - raskrinkat ćemo SDP

Autor: jdev
ŠIBENIK , 15. ožujka 2013. (Hina) - HDZ-ov kandidat za šibenskog gradonačelnika Željko Burić ustvrdio je danas da će raskrinkati SDP koji u izbornoj kampanji sustavno, kao svoje, prisvaja završene ili pak gotovo završene projekte koji su još iz prošlog mandata HDZ-a.

Rasvijetlit ćemo sve obmane kojima se SDP služi kako bi stvorio lažni dojam o načinu na koji vodi grad, poručio je s današnje konferencije za novinare Željko Burić najavivši da je prva u nizu s koje će Šibenčanima govoriti i podastrijeti činjenice.

Bivši HDZ-ov zamjenik gradonačelnika Tomislav Jukić pobrojio je projekte kojima se "kiti" SDP, a među njima je izgradnja sustava otpadnih voda, vrijedan 200 milijuna kuna, Taj je projekt započela i najvećim dijelom realizirala bivša HDZ-ova gradska vlast.

Isto je bilo, nastavio je Jukić, i s projektom zbrinjavanja otpada na Bikarcu za koji smo osigurali financijska sredstva iz EU fondova i resornih ministarstva. SDP-ova je vlast stopirala osnivanja regionalnog poduzeća koje je trebalo upravljati Bikarcem i time zaustavila daljnji priljev sredstava za dovršetak tog projekta, kazao je Jukić.

HDZ je zaslužan i za izgradnju zgrade osnovne škole u gradskoj četvrti Meterize, jer je najvećim dijelom realiziran u mandatu bivše HDZ-ove gradske vlasti.

HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika Danijel Mileta ocijenio je da je bivša gradska HDZ-ova vlast napravila grešku jer se nije hvalila ostvarenim projektima. Sada se tuđim perjem kiti SDP i o tome moramo upoznati javnost, zaključio je Mileta.

(Hina) xjdev ysšh

An unhandled error has occurred. Reload 🗙