FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kros: Prvenstvo u znaku Agrama

Autor: rsal
VARAŽDIN, 9. ožujka 2013. (Hina) - Agram Zagreb najuspješniji je klub Ekipnog prvenstva Hrvatske u krosu održanom danas u Varaždinu osvojivši prva mjesta u ukupnom ekipnom poretku i kod muškaraca i žena.

Agram je ekipno slavio kod seniora na dionici od 12.000 metara. Trkači istog kluba bili su najbolji u kategorijama stariji i mlađi juniori te kod kadeta. Ženske predstavnice Agrama odnijele su ekipne pobjedu u kategoriji seniorka na dionicama od 4 i 8 tisuća metara, te u kategoriji starijih juniorki i kadetkinja. Na dionici od 4 tisuće metara kod seniora pobijedili su trkači Kvarner-autotransa iz Rijeke. Mlađe juniorke Dinama Zrinjevac pobjednice su u svojoj kategoriji dok su u kategoriji mlađi kadeti najbrži bili trkači Moslavine iz Kutine, a kod mlađih kadetkinja Istra iz Pule. U konačnom poretku, kada se zbroje rezultati muškaraca i žena, uvjerljivu pobjedu odnio je Agram Zagreb. Osvojio je ukupno 86 bodova, drugi je Dinamo Zrinjevac sa 48 bodova, dok je treće mjesto zauzeo klub Aviokarte.hr iz Zagreba sa 42 boda.

Prvo mjesto kod seniora na utrci od 12.000 metara osvojio je Goran Grdenić iz Agrama. Na 4.000 metara kod seniora najbrži je bio Martin Srša iz Međimurja-Čakovec. Na istoj dionici kod seniorki prvo je mjesto osvojila Romana Tea Kirinić iz Agrama dok je na duplo dužoj dionici najbrža bila Lisa Christina Stublic Aviokarte.hr.

Na Prvenstvu u Varaždinu nastupilo je ukupno 418 natjecatelja iz 27 klubova.

(Hina) xskal yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙