FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Pomama za ulaznicama pred nogometnu utakmicu s Grčkom

Autor: rmav
SARAJEVO, 7. ožujka 2013.(Hina) - Ogromno zanimanje ljubitelja nogometa u Bosni i Hercegovini za predstojeću utakmicu reprezentacije te zemlje s Grčkom koja će se igrati u sklopu kvalifikacija za svjetsko prvenstvo u Brazilu dovelo je do prave pomame za ulaznicama pa su one preko noći na crnom tržištu dosegnule cijene i deset puta veću od minimalne.

Kako u četvrtak prenose lokalni mediji u BiH, sve ulaznice koje su dan ranije puštene u prodaju za utakmicu što će se igrati 22. ožujka u Zenici rasprodane su za tek nekoliko sati.

"Zanimanje je takvo da smo mogli napuniti i stadion kapaciteta 90 tisuća gledatelja", kazao je za "Oslobođenje" neimenovani izvor iz Nogometnog saveza BiH.

Skromni stadion u Zenici na kojemu će se igrati presudna utakmica može, međutim, primiti tek nešto više od deset tisuća gledatelja pa je u slobodnu prodaju pušteno šest tisuća ulaznica po cijenama od 20, 30 i 40 konvertibilnih maraka (10, 15 i 20 eura).

U redovima za ulaznice čekalo se i po petnaest sati, a u rekordnom roku sve su rasprodane iako se moglo kupiti najviše po dvije ulaznice.

Već u srijedu na specijaliziranim internetskim stranicama pojavili su se oglasi za prodaju karata, a cijene su se kretale od 150 KM (75 eura) pa do 400 KM (200 eura), što su za bosanskohercegovačke prilike ogromni iznosi.

U BiH se ozbiljno nadaju pobjedi nad nogometnom reprezentacijom Grčke što bi izabranicima Safeta Sušića širom otvorilo vrata za odlazak u Brazil 2014. godine.

Bio bi to povijesni uspjeh jer bi se BiH po prvi put u povijesti svog poratnog nogometa pojavila na svjetskom prvenstvu.

Nogometna reprezentacija BiH utakmice na domaćem terenu igra u Zenici jer jedino stadion u tom gradu zadovoljava elementarne uvjete koje propisuju standardi FIFA-e i UEFA-e.

(Hina) xrmav ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙