FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maloljetnik i 25-godišnjak krali zavjetne darove

Autor: jdev
ŠIBENIK, 7. ožujka 2013. (Hina) - Vodička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim Šibenčaninom i maloljetnikom s tog područja, osumnjičenima za tešku krađu u župnom uredu u Raslini, dok je 25-godišnjak osumnjičen i za tešku krađu u župnom uredu u Mirlović Zagori, izvijestila je danas Policijska uprava šibensko-kninska.

Istragom je utvrđeno da su 25-godišnjak i maloljetnik tijekom noći sa 27. na 28. veljače ove godine u Raslini provalili u župnu crkvu i ukrali zavjetne darove vjernika u obliku zlatnog nakita, a ukupna šteta je procijenjena na više tisuća kuna.

Također osumnjičeni 25-godišnjak je u razdoblju od 18. do 20. veljače u Mirlović Zagori provalio u tamošnju crkvu, odakle je ukrao zavjetne darove vjernika u obliku zlatnog nakita, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Dvadesetpetogodišnji mladić je, uz kaznenu prijavu, predan u pritvorsku policijsku jedinicu PU šibensko-kninske, a prema maloljetniku će redovitim putem biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

(Hina) xjdev ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙