FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka županija dodjeljuje 5,3 milijuna kuna za komunalnu infrastrukturu

Autor: tkol
ZAGREB, 4. ožujka 2013. (Hina) - Zagrebačka županija uputila je javni poziv gradovima i općinama na svom području za dodjelu 5,3 milijuna kuna bespovratnih sredstava za sufinanciranje izgradnje i održavanje objekata komunalne infrastrukture u 2013. godini.

Bespovratna sredstva, kako ističu u današnjem priopćenju, dodjeljivat će se za programe i projekte u četiri kategorije - vodoopskrba, prometna infrastruktura, zbrinjavanje otpada (uključujući i sanaciju divljih deponija) te zbrinjavanje otpadnih voda.

Također, sufinancirat će se i izrada projektno-tehničke dokumentacije te nabava potrebnih uređaja i opreme koji su neophodni za funkcioniranje komunalnih objekata.

Pravo prijave imaju sve jedinice lokalne samouprave koje u razvojnim planovima i proračunu za 2013. godinu imaju planirana financijska sredstva za financiranje kandidiranih projekata.

Projekti se mogu prijavljivati tijekom cijele godine.

Iz Zagrebačke županije pozivaju gradove i općine da svoje zahtjeva s potpunom dokumentacijom pošalju na adresu - Zagrebačka županija, Upravni odjel za promet i komunalnu infrastrukturu, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb.

Tekst javnog poziva i prijavni obrasci nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr.

(Hina) xpp/xkt yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙