FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ferguson nije zabrinut, Ronaldo bi želio zabiti na Old Traffordu

Autor: imli
ZAGREB, 4. ožujka 2013. (Hina) - Uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Real Madrida u utorak na Old Traffordu utakmica je koju s veseljem očekuje svaki ljubitelj nogometa, ali za sudionike ona nosi veliki pritisak. Prvi susret u Madridu završio je 1-1, što Unitedu daje određenu prednost. Osim toga, Manchester ima veliku prednost u domaćem prvenstvu i za njih ova sezona neće biti izgubljena ako ispadnu iz Lige prvaka, dok je za Real Liga prvaka "zadnja slamka spasa".

Veznjak Reala Mesut Ozil ističe da mogu pobijediti bilo koga. "Respektiramo United i znamo da će biti teška utakmica, no ako smo u tjedan dana dva puta pobijedili Barcelonu, onda možemo slaviti i u Manchesteru. Volim igrati protiv najboljih, radio bih to svaki dan, a ove pobjede protiv Barce dale su nam dodatno samopouzdanje", kazao je Ozil.

Brazilac Kaka istaknuo je da su najveća prijetnja Robin van Persie i Wayne Rooney. "United je odlična momčad, ali ima i fantastiče individualce, kao što su Rooney i Van Persie. Na Old Trafford idemo puni samopouzdanja i uvjereni da možemo proći u četvrtfinale", rekao je Kaka.

Najbolji igrač "kraljevskog kluba" Cristiano Ronaldo priznao je da bi volio zabiti na Old Traffordu. "Bilo bi lijepo da zabijem, no ne znam kako ću proslaviti, bit će to nešto spontano", rekao je Ronaldo.

Na novinarski upit kakav doček očekuje od navijača svog bivšeg kluba, Ronaldo je kazao: "Siguran sam da će me navijači Uniteda dobro dočekati, jer tu sam proveo šest lijepih godina, stekao brojna prijateljstva, i siguran sam da će mi svi pljeskati".

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson izjavio je da u prvoj utakmici nije bio nimalo zabrinut za rezultat. "Očekivali smo da će imati veći posjed lopte, ali nisu uspjeli stvoriti rupe u našoj obrani, uglavnom su igrali u širinu i to nam je odgovaralo, tako da niti u jednom trenutku nisam bio zabrinut. Vrlo smo dobro stajali na terenu i mogli smo zabiti pet ili šest golova.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙