FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Curry zabio 54 poena

Autor: imli
NEW YORK, 28. veljače 2013. (Hina/Reuters) - Iako je branič Golden Statea Stephen Curry zabio 54 poena, što mu je rekordni učinak ove sezone, njegova momčad je izgubila od New York Knicksa 105-109. Curry je pogodio čak 11 trica iz 13 pokušaja.

New York je predvođen Carmelom Anthonyjem u zadnjoj minuti napravio preokret i stigao do pobjede. Carmelo Anthony je ubacio 35 koševa, a odličan je bio i Tyson Chandler koji je upisao 16 poena i čak 28 skokova.

Nakon devet gostovanja San Antonio je pred svojim navijačima želio doći do 19. uzastopne domaće pobjede, ali slavlje im je pokvario Phoenix, koji je u produžetku slavio sa 105-101. Prvo je krilni igrač Phoenixa Wesley Johnson tricom iznudio produžetke, a u dodatnih pet minuta San Antonio je ubilježio samo jedan poen, i to Tony Parker iz slobodnih bacanja. No, San Antonio i dalje ima najbolji omjer u NBA ligi, 45 pobjeda i 14 poraza.

Kod Phoenixa najbolji su bili Jermaine O'Neal sa 22 i Luis Scola sa 15 koševa, a momčad San Antonija predvodili su Tony Parker sa 22 i Tim Duncan sa 19 poena..

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙