FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za ponedjeljak, 25. veljače

Autor: bcav
ZAGREB, 25. veljače 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za ponedjeljak, 25. veljače.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko i potpredsjednik Europskog parlamenta Gianni Pittella dat će izjave za medije neposredno prije početka dvodnevnog seminara o temi "Postupci donošenja odluka u Europskoj uniji" u organizaciji Europskog parlamenta (u 13.55 sati ispred Baščanske ploče, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6). Predsjednik Sabora održat će uvodno izlaganje na seminaru na kojemu će sudjelovati tri potpredsjednika Europskog parlamenta Pittella, Laszlo Surjan i Rainer Wieland.

ANKARA - Njemačka kancelarka Angela Merkel u posjetu Turskoj.

LONDON - Američki državni tajnik John Kerry sastaje se s britanskim ministrom vanjskih poslova Williamom Hagueom na svom prvom inozemnom posjetu od stupanja na dužnost.

RIM - Drugi i završni dan parlamentarnih i pokrajinskih izbora u Italiji.

MOSKVA - Sirijski ministar vanjskih poslova Walid al-Moualem sastaje se s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejom Lavrovom.

NEW DELHI - Human Rights Watch (HRW) objavit će izvješće o "Seksualnom nasilju snaga sigurnosti Šri Lanke prema Tamilima".

NEW DELHI - Nastavlja se suđenje petorici muškaraca za grupno silovanje s 13 točaka optužnice, uključujući i ubojstvo, za što je predviđena i smrtna kazna.

Dežurni urednici:

Noć: Bernard Ćavar

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Slavoljub Leko

Navečer: Domagoj Janković

Tel: 385 1 4808 645

Fax: 385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkga ybcav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙