FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

11. trofej Zagrebačkih pahuljica

Autor: adrp
ZAGREB, 22. veljače 2013. (Hina) - Jedanaesti put Ledena dvorana zagrebačkog Doma sportova ugostit će jedan od najjačih svjetskih turnira u sinkroniziranom klizanju, Trofej Zagrebačkih pahuljica, koji će se održati 1. i 2. ožujka.

Na natjecanju koje je postalo simbol zagrebačkog ledenog sporta nastupit će 21 ekipa iz Rusije, Njemačke, Velike Britanije, Češke, Mađarske, Finske, Australije, Italije i Hrvatske. Više od 500 klizačica natjecat će se u seniorskoj, juniorskoj, naprednoj mlađejuniorskoj konkurenciji, te u kategoriji mješovitih godišta, a Hrvatsku će u svakoj od kategorija predstavljati Zagrebačke pahuljice.

Do sada je Trofej Zagrebačkih pahuljica posjetilo više od 60 ekipa iz Europe, Amerike i Australije, a ovogodišnje izdanje bit će jedno od najjačih do sada. Sjajna seniorska ruska ekipa "Paradise" vraća se u Zagreb braniti višestruku pobjedu na Trofeju, a njima, kao i ostalima, Ledena će biti posljednja provjera za nastup na Svjetskom juniorskom prvenstvu koje će se 8. i 9. ožujka održati u Helsinkiju, te seniorskom, kojem će od 2. do 6. travnja domaćin biti Boston.

Trofej Zagrebačkih pahuljica starta 1. ožujka u 17 sati slobodnim programom mješovitog godišta, uslijedit će nastupi juniora, a prije seniorskih programa, u 19 sati na rasporedu je svečano otvaranje natjecanja.

(Hina) xkd yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙