FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 21. veljače

Autor: dsta
ZAGREB, 21. veljače 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 21. veljače.

ZAGREB - Na Susretu gospodarstvenika Zagrebačke županije govorit će se o stanju u gospodarstvu te županije, programima i mjerama za poticanje razvoja gospodarstva i poljoprivrede te o gospodarskom stanju u Hrvatskoj i očekivanjima za ovu i iduću godinu (11,00 sati, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Hrvatska udruga sindikata održat će konferenciju za novinare na temu izmjena Zakon o privatizaciji Ine (10,00 sati, Radnički dom, Trg kralja Petra Krešimira IV).

ZAGREB - Sindikat naftnog gospodarstva održat će konferencija za novinare na temu prijedloga zakona o rudarstvu (10,30 sati, NHS, Trg Francuske republike 9/V).

ZAGREB - Proizvođačke cijene industrijskih proizvoda u Hrvatskoj u siječnju su u odnosu na prosinac prošle godine zadržale stabilnost, dok su u odnosu na siječanj 2012. bile više za 3,9 posto, objavio je Državni zavod za statistiku. Isključe li se cijene energije, proizvođačke su cijene u siječnju na mjesečnoj razini pale za 0,3 posto, a na godišnjoj su razini povećane za 1 posto. Promatrano prema glavnim industrijskim grupacijama, na godišnjoj razini, u odnosu na siječanj lani, najveći rast bilježe cijene energije, i to za 10,6 posto. Porasle su i proizvođačke cijene netrajnih proizvoda za široku potrošnju, za 2,6 posto te intermedijarnih proizvoda, za 0,3 posto, dok su cijene kapitalnih proizvoda pale za 1,2 posto, a trajnih proizvoda za široku potrošnju za 0,8 posto.

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙