FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 20. veljače

Autor: dber
ZAGREB, 19. veljače 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za srijedu, 20. veljače:

ZAGREB - Nastavak 7. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Predstavljanje rezultata desetogodišnjeg praćenja integracijskih procesa djece i mladih u Vukovaru od 2001. do 2011. i istraživanja u kojem je sudjelovalo više od 4800 učenika osnovnih i srednjih škola, u kojima s nastava održava na hrvatskom i srpskom jeziku i pismu, bit će u Uredu predsjednika, a među ostalima pozvani su ministri znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović i branitelja Predrag Matić (11 sati, Pantovčak 241).

ZAGREB - O planu nabave Ministarstva obrane RH za 2013. razgovarat će ministar obrane Ante Kotromanović s članovima saborskog Odbora za obranu i Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe strategije suzbijanja korupcije na radnom sastanku u Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski" (12,45 sati, Ilica 256b).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Kluba nezavisnih zastupnika u Hrvatskom saboru, don Ivan Grubišić će objaviti podršku Saveza za građansku i etičku Hrvatsku nezavisnom kandidatu za gradonačelnika Osijeka Ivici Vrkiću (Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića, 11,30 sati).

DUBROVNIK - Organizacijski odbor za referendum o projektu golf resorta na platou Srđa održat će konferenciju za novinare ispred Gradske vijećnice prilikom predaje potpisnih lista u Gradsku upravu (12 sati).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održat će konferenciju za novinare u Gradskoj upravi na temu "Akti gradonačelnika" uoči sjednice zagrebačke Gradske skupštine (12 sati, Trg S. Radića 1, dvorana 372).

ZAGREB - U okviru "Novinarske srijede" Hrvatsko novinarsko društvo organizira tribinu na temu "Zašto se novinarima (ne) vjeruje?" zbog rezultata istraživanja GfK koji pokazuju da je povjerenje hrvatskih građana u medije svega 21 posto (19 sati, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Okrugli stol "Večernjeg lista" na temu "Gdje je ljevica danas u Hrvatskoj?" održat će se u Novinarskom domu (11 sati, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Nikola Ivanov Firentinac i trogirska renovatio urbis" Radoslava Bužančića bit će u Društvu povjesničara umjetnosti Hrvatske gdje će o knjizi govoriti ravnatelj Instituta za povijest umjetnosti Milan Pelc i drugi (18,30 sati, Preradovićeva 44).

Dežurni urednici:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

Telefon: 01-48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbdj ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙