FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Davor Šuker posjetio područje budućeg kampa u Puli

Autor: dspo
PULA, 18. veljače 2013.(Hina) - Izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza predvođeno predsjednikom Davorom Šukerom i izvršnim predsjednikom Damirom Vrbanovićem boravilo je danas u Puli i obišlo područje bivšeg vojnog poligona na Marsovom polju gdje im je predstavljen projekt nogometnog kampa Marsovo polje u Puli.

Predsjednik i većinski vlasnik NK Istre 1961 Mikhail Ščeglov i pulski gradonačelnik Boris Miletić predstavili su projekt za koji će uskoro biti ishodovana lokacijska dozvola. Kako se tom prigodom čulo, HNS u budućnosti želi s NK Istom 1961 dogovoriti partnerstvo u projektu izgradnje tog kampa vrijednosti oko tri milijuna eura.

"Istra 1961 radi dobro i ulaže sredstva u razvoj te su joj vrata HNS-a širom otvorena. Stoga nam je namjera biti partner u ovom projektu", kazao je Šuker koji je na upit novinara najavio kako će prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazuilu između Hrvatske i Srbije početi u četvrtak.

Inače, budući nogometni kamp nalazi se 500-tinjak metara od Gradskog stadiona "Aldo Drosina". U prvoj fazi gradila bi se dva terena s rasvjetom a u drugoj objekt s pripadajućim sadržajima koji bi sadržavao svlačionice, sauna, teretana, fitness dvorana i ekonomat, dok bi na katu bile sobe za igrače, dva apartmana za struku i vodstvo kluba, kuhinja, restoran i dvorana za sastanke momčadi.

(Hina) xdspo yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙