FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FA Kup: Chelsea i Manchester City prošli "četvorkama"

Autor: rsal
LONDON, 17. veljače 2013. (Hina) - Nogometaši Manchester Citya lako su izborili četvrtzavršnicu engleskog FA Kupa zahvaljujući uvjerljivom pobjedom nad drugoligašem Leedsom (4:0), dok je Chelsea u ponovljenoj utakmici 4. kola slavio kod kuće protiv trećeligaša Brentforda također s 4:0.

Branitelj naslova Chelsea jedva se prije dva tjedna spasio ispadanja nakon što je Fernando Torres zabio za 2:2 u 83. minuti, a i u ponovljenoj utakmici na Stamford Bridgeu trećeligaš Brentford ih je opet namučio. Nakon što je prvo poluvrijeme završilo bez pogodaka, u nastavku je Chelsea postigao četiri zgoditka preko Juana Mate, Oscara, Franka Lamparda i Johna Terrya.Lampard je zabio 199. pogodak za Chelsea i još mu tri nedostaju da postane najbolji strijelac u povijesti kluba. Chelsea će u četvrtfinalu igrati s drugoligašem Middlesbroughom.

City je na svom stadionu brzo slomio otpor Leeds pogocima Yaya Tourea (5) i Aguera (15pen), a potom su Tevez (52) i opet Aguero (74) u drugom dijelu dovršili posao.

U subotu su četvrtfinale FA Kupa osigurali Barnsley i Milwall, te drugoligaš Blackburn koji je u Londonu izbacio Arsenal, dok će trećeligaš Oldham Athletic i Everton igrati novu utakmicu nakon 2:2 u Oldhamu. Kasnije večeras igraju drugoligaš Huddersfield Town i Wigan, a u ponedjeljak Manchester United i Reading.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙