FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LP - Bez pobjednika u Madridu i Donjecku

Autor: dlug
ZAGREB, 13. veljače 2013. (Hina) - U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Real Madrid i Manchester United su na Santiago Bernabeu pred 85.000 gledatelja odigrali 1:1, a bez pobjednika, rezultatom 2:2 je završio susret između Šahtara i Borussie Dortmund u Donjecku na Donbass Areni pred 52.000 gledatelja.

Iako su gledatelji u Madridu vidjeli samo dva gola, bila je to odlična predstava na stadionu Bernabeu, s puno prilika i udaraca na gol. ManU je poveo u 20. minuti golom Welbecka, a poravnao je Cristiano Ronaldo u 30. minuti. Hrvatski reprezentativac u dresu Reala Luka Modrić ušao je u igru u 75. minuti. Uzvrat je 5. ožujka na Old Traffordu.

U drugom susretu Šahtar je dva puta vodio golovima našeg Darija Srne (31) i Douglasa Coste (68), no Borussija se oba puta vratila, a strijelci su bili Robert Lewandowski (41) i Mats Hummels (87). Srna je odigrao cijeli susreta za Šahtar, dok je Eduardo da Silva odigrao posljednjih šest minuta. Srna je zabio pogodak iz slobodnog udarca sa 25 metara. Uzvratni susret je petog ožujka u Dortmundu.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙