FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi predsjednik uprave ludbreškog Farmala Dubravko Mak

Autor: skal
LUDBREG, 13. veljače 2013. (Hina) - Dubravko Mak, bivši član uprave Plive i potpredsjednik tvrtke Nivatisa zadužen za razvoj poslovanja, novi je predsjednik uprave Farmala d.d., ludbreške tvrtke koja se bavi proizvodnjom i distribucijom generičkih lijekova.

Kako se navodi u priopćenju te tvrtke, svrha dovođenja Dubravka Maka na mjesto predsjednika uprave jest stabilizirati poslovanje društva. Jedna od zadaća novog predsjednika uprave jest dodatno ojačati tržišnu poziciju Farmala generičke tvrtke koja, kako se navodi, nudi kvalitetne, sigurne i učinkovite lijekove, a da bi "do tog cilja trebalo dovesti znanje i sposobnost novoimenovanog predsjednika uprave te suradnja s vlasnikom Farmala, njemačkom tvrtkom Dermapharmom".

Inače, Dubravko Mak na mjestu predsjednika uprave zamijenio je Hansa - Georga Feldmeira, koji je u studenome privremeno imenovan čelnikom Farmala nakon privođenja tadašnjeg predsjednika uprave Dražena Dedija.

Dražen Dedi i još neki članovi uprave osumnjičeni su i pritvoreni u sklopu akcije "Hipokrat" u studenome prošle godine. Osumnjičeni su za davanje mita liječnicima koji su kao protuuslugu propisivali lijekove Farmala.

(Hina) xskal yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙