FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dječjoj bolnici Srebrnjak uručena donacija od 51 tisuću kuna

Autor: smar
ZAGREB, 8. veljače 2013. (Hina) - Dječjoj bolnici Srebrnjak danas je svečano uručena donacija od 51 tisuću kuna koja je prikupljena u sklopu humanitarne akcije "Sretni kolačić".

Humanitarnu akciju organizirao je Westgate Shopping City u razdoblju od 9. studenog do 23. prosinca prošle godine, a posjetitelji tog trgovačkog centra su kupnjom "sretnog kolačića" darovali tri kune Dječjoj bolnici Srebrnjak. Akciju su podržale i mnoge poznate osobe.

"U sklopu redovitih financiranja dječjih institucija jako se teško nabavlja oprema i održavaju tekući poslovi", istaknuo je ravnatelj bolnice Srebrnjak Boro Nogalo, ustvrdivši da je "ova donacija došla u prave ruke".

Najavio je kako će uz pomoć donacije nabavitia opremu koja će "jako usrećiti djecu", poput televizora i Playststiona.

Podsjetio je da je bolnica Srebrnjak središnja ustanova za liječenje bolesti dišnog sustava djece i adolescenata, u kojoj se liječi 70 posto pacijenata iz cijele Hrvatske te da je nositelj prestižne titule Bolnice - prijatelja djece.

Direktor Westgatea Stjepan Iveljić istaknuo je da je akcija osmišljena sa zakupcima prostora te najavio da će održavati svake godine u isto vrijeme. "Radi se o vrijednoj akciji te se nadam da će i drugi centri slijediti ovaj primjer", dodao je Iveljić.

(Hina) xsmar yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙