FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 7. veljače 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Oprezno treba voziti zbog moguće poledice na cestama u većem dijelu unutrašnjosti. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i središnjoj Hrvatskoj, te na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i čvora Gospić, A2 Zagreb-Macelj između Zaboka i Zaprešića, A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Novske. Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, za ostala vozila je obavezna zimska oprema u Gorskom kotaru, Lici i dijelovima Sisačko-moslavačke županije. Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa teretnim vozilima na graničnim prijelazima Brod na Kupi i Prezid. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano. Ujutro u zapadnoj unutrašnjosti mjestimice magla, u istočnoj Slavoniji umjerena naoblaka, a poslijepodne na Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici promjenjiva naoblaka. Vjetar u unutrašnjosti slab, a samo u Podravini, istočnoj Slavoniji i Baranji sredinom dana umjeren sjeverozapadnjak. Na sjevernom Jadranu će prijepodne zapuhati slaba do umjerena bura, poslijepodne će pojačati na umjerenu i jaku, a do kraja dana se proširiti i na srednji Jadran. Najviša temperatura od 3 do 8, na Jadranu između 8 i 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙