FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 6. veljače 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu Hrvatske, snijeg otežava promet mjestimice u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Jak vjetar, mjestimična magla i solika usporavaju promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljeva II i Kikovice. Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama u Gorskom kotaru, Lici i dijelu Zadarske županije. Zbog izlijevanja Kupe zatvorene su ceste: D36 Karlovac-Šišljavić u mjestu Koritinja, ŽC3275 Stankovac-Slana u mjestu Donje Jame, ŽC3195 u mjestu Zaloj i ŽC3156 na makadamskom dijelu ceste Žažina-Mala Gorica (obilazak je cestom D30 Žažina-Petrovac-Mala Gorica). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Naoblačenje s kišom koje je zahvatilo zapadne predjele unutrašnjosti i sjeverni Jadran proširit će se na cijelu Hrvatsku. U gorju će kiša već prijepodne prijeći u snijeg. Sredinom dana i poslijepodne snijega uz kišu može biti i u nizinama sjeverozapadne i središnje Hrvatske, a navečer u Slavoniji. Vjetar u početku slab južni i jugozapadni, na Jadranu umjereno do jako jugo i jugozapadnjak. Sredinom dana i poslijepodne zapuhat će umjeren i ponegdje jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na sjevernom Jadranu navečer bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 3 do 8, na Jadranu i u istočnoj Slavoniji od 8 do 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙