FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam kreativnih detalja Budi.IN 9. i 10. veljače

Autor: gvla
ZAGREB, 5. veljače 2013. (Hina) - Sajam kreativnih detalja Budi.IN, koji će se u organizaciji modnog portala Budi.IN održati u subotu i nedjelju 9. i 10. veljače u zagrebačkom Centru Kaptol, namijenjen je "svim ljubiteljima mode" a predstavit će radove dvadeset mladih hrvatskih dizajnera.

Kako se ističe u najavi organizatora, sajam je namijenjen svim ljubiteljima mode i modnih dodataka a u njegovoj će se ponudi naći brojni originalni modni i dekorativni proizvodi perspektivnih mladih hrvatskih modnih i produkt dizajnera.

Sexy Plexy, Le prase, Ana Tevšić, Kriva crta, WooHoo, Portrait Shop, MoMa i Irena Vučinić samo su neki od kreativaca koji će biti predstavljeni sajmom, a s njima i njihovim radom posjetitelji će se moći upoznati na edukativnim radionicama organiziranima u sklopu sajma.

Budi.IN je modni web portal koji nudi savjete i novitete iz područja mode, ljepote i uređenja interijera. Više pojedinosti o dizajnerima koji će sudjelovati u sajmu dostupno je na mrežnoj stranici www.budi.in/sajam-kreativnih-detalja.

Sajam se održava od 10 do 21 sat na drugom katu Centra Kaptol.

(Hina) xgvla yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙