FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Porazi Miamia i Clippersa

Autor: rsal
NEW YORK, 2. veljače 2013. (Hina/Reuters) - Aktualni NBA prvak Miami heat doživio je poraz na gostovanju kod Indiana Pacersa (102:89), dok su treća momčad lige LA Clippersi također poraženi kod Toronto Raptorsa (98:73).

Miami se predao gotovo bez borbe protiv Indiane, koju je predvodio David West (30), koji je od 15 šuteva promašio tek tri. Kod Miamia Lebron James (28) nije uspio povući ostale, no momčad s Floride i dalje ostaje najbolja na Istoku.

Clippersi su prošli još gore u Torontu, a najbolji pojedinac domaćina bio je Rudy Gay (20) kojemu je to bila prva utakmica u dresu kanadske momčadi. New York Knicksi su Madison Square Gardenu slavili protiv Milwaukee Bucksa na krilima odličnog Carmela Anthonya (25), a Lakersi su dobili u gostima Minnesotu s 111:100 uz 22 koša Pau Gasola. Lakersima je to čak 20. uzastopna pobjeda protiv Wolvesa, koji očito imaju problem kada igraju s Lakersima.

Boston Celticsi su slavili kod kuće protiv Orlando Magica (97:84), a Brooklyn Netsi su otpravili Chicago Bullse (93:89).

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙