FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 27. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića, a magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj i sjevernoj Hrvatskoj. U većem dijelu unutrašnjosti moguća je poledica, zbog niskih temperatura. Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na pojedinim državnim, županijskim i lokalnim cestama u Gorskom kotaru i Lici. Zbog izlijevanja rijeka zatvorene su pojedine ceste u Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Zagrebačkoj županiji. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno sunčano, a u unutrašnjosti djelomice sunčano, mjestimice s dugotrajnom maglom ili slojevitim oblacima. U zapadnim područjima poslijepodne i navečer porast naoblake. Vjetar većinom slab, na Jadranu ujutro umjerena i jaka bura, prijepodne će oslabiti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od -3 do 3, a na Jadranu od 5 do 11 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙