FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poraz Dinama

Autor: dlug
ANTALYA, 24. siječnja 2013. (Hina) - Nogometaši zagrebačkog Dinama završili su turski dio priprema porazom od južnokorejske momčadi Pohang Steelers 1:2.

"Modri" su poveli golom Ivana Krstanovića u 16. minuti, a golove za trećeplasiranu momčad južnokorejskog prvenstva zabili su Moo Yeola (54) i Chan Hoa (65). Dinamo je u posljednju pripremnu utakmicu u Turskoj ušao u "šarenom" sastavu, a razlog tome su lakše ozljede i umor nekoliko igrača.

"Dok smo mogli bilo je dobro. Poslije smo drastično pali i to se vidjelo, ali nisam htio mijenjati jer sam htio vidjeti kako će se igrači ponašati u takvoj situaciji. Zadovoljan sam. Ovo je zadnji dan dugačkih priprema i dok su igrači fizički i mentalno mogli sve je bilo u redu," kazao je trener Dinama Krunoslav Jurčić na internetskoj stranici kluba.

Bia je ovo peta utakmica Dinama u Turskoj. U prvoj su 'modri' izgubili od njemačkog drugoligaša 1860 Munchena (0:1), potom su nanizali tri pobjede protiv Dynamo Dresdena (2:0), Voljni Lutska (4:0) i Metalurga iz Donjecka (1:0), a u posljednjem susretu izgubili do Steelersa.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙