FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 19. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici i središnjoj Hrvatskoj. Tijekom jutra zbog niskih temperatura moguća je poledica. Vozačima se savjetuje da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, poštuju ograničenja te ne kreću na put bez zimske opreme. Zbog snijega na kolnicima na cestama u Gorskom kotaru i u dijelu Like na snazi su zimski uvjeti, zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu. Zimski uvjeti važe na cestama u Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju, Lici i u središnjoj Hrvatskoj. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano, ponegdje u unutrašnjosti s maglom i niskim oblacima. Poslijepodne s jugozapada jače naoblačenje, zatim na Jadranu ponegdje malo kiše, a u Gorskom kotaru i Lici i snijega i kiše koji su mogući mjestimice i u središnjim predjelima. Vjetar većinom slab, ujutro ponegdje na istoku umjeren sjeverozapadni, a poslijepodne na sjeverozapadu i u gorju jugozapadni i južni. Na Jadranu u početku slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak, poslijepodne jugo u jačanju na jako. Najviša dnevna temperatura između -3 i 2, na Jadranu od 8 do 13 Celziejvih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙