FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovački građevinari za golf

Autor: hspa
DUBROVNIK, 18. siječnja 2013. (Hina) - Na današnjem sastanku predstavnika dubrovačkih građevinskih tvrtki koji je organiziralao HGK - Županijska komora Dubrovnik razgovaralo se o projektu Golf park Dubrovnik - Športsko rekreacijskom centru s golf igralištem i turističkim naseljima Bosanka sjever i Bosanka jug.

Na sastanku su podsjetili kako su dubrovački građevinari i Društvo Razvoj golf d.o.o. prije dvije godine sklopili sporazum kojim će se ponuditi sklapanje ugovora za izvođenje svih građevinskih i građevinsko-obrtničkih radova na projektu Golf park Dubrovnik dubrovačkim građevinarima, a dubrovački građevinari obvezali su se podržati i promicati projekt Golf park Dubrovnik kao projekt sa značajnim potencijalom za razvoj građevinarstva i gospodarskog razvoja u županiji.

Kako je istakao Tomislav Vuličević predsjednik strukovne grupe graditeljstva Županijske komore Dubrovnik građevinari su neugodno iznenađeni nekorektnim nastupom udruga na javnoj raspravi o studiji utjecaja na okoliš Športsko rekreacijskog centra s golf igralištem na platou Srđ, koji se protive realizaciji projekta Golf park Dubrovnik.

Stoga su kazao je Vuličević, odlučili biti na javnom predstavljanju urbanističkog plana uređenja Športsko-rekreacijskog centra s golf igralištem koji će se održati 24. siječnja. Kako je rekao tada će istaknuti da je od potisivanja sporazuma o suradnji sa Društvom Razvoj golf d.o.o. do danas u županijskog građevinskoj djelatnosti izgubljeno 1000 radnih mjesta te da je realizacija projekta Golf park Dubrovnik prijeko potrebna kako bi se prekinuo dugogodišnji negativni trend građevinskog sektora a time i gospodarstva Dubrovačko-neretvanske županije.

(Hina) xddub yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙