FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog vjetra na D8 od Bakra do Senja zabrana prometa za I. skupinu vozila

Autor: nkot
ZAGREB, 17. siječnja 2013. (Hina) - Zbog vjetra na dionici Jadranske magistrale D8 od Bakra do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I skupina), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na autocestama A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Bosiljevo 2, A7 GP Rupa-čvor Diračje, A9 Umag-Pula i B8 Kanfanar-tunel Učka-Matulji, te na pojedinim dionicama u Istri, Lici, Gorskom Kotaru, Hrvatskom primorju, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te nadijelu srednjeg Jadrana.

Zbog zimskih uvjeta prekinut je promet teretnih vozila na graničnim prijelazima Dubrava Križovljanska, Lupinjak, Pasjak, Rupa, Jurovski Brod, Mursko Središće i Brod na Kupi na ulasku, a na Macelju oba smjera.

U prekidu su katamaranske linije Split-Hvar-Vela Luka- Ubli, Split-Vis i Split-Hvar-Korčula i na riječkom području prema Novalji i Rabu.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙