FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 12. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure, na dionici Jadranske magistrale (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila). Autocesta A1 je otvorena za sve skupine vozila. Na dionici između vijadukta Božići i južnog ulaza u tunel Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, zbog olujnih udara vjetra. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Istri, Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Do 18. siječnja u vremenu od 8 do 16 sati, zbog razminiranja, za sav promet zatvara se povremeno državna cesta D59 Bribirske Mostine- Kapela između odvojka za čvor Pirovac (A1) i raskrižja sa D27 prema Murteru. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.

ZAGREB - Djelomice, u Slavoniji i Dalmaciji i pretežno sunčano. Krajem dana sa zapada porast naoblake. Vjetar na kopnu uglavnom slab. Na Jadranu će umjerena i jaka bura s olujnim udarima postupno oslabjeti, a krajem dana zapuhat će slabo do umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura od 0 do 4, na Jadranu većinom između 8 i 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙