FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZET: zbog zatvaranja Al. Bologne zastoji, autobusne trase promijenjene

Autor: jnah
ZAGREB, 11. siječnja 2013. (Hina) - Zagrebački javni prijevoznik ZET izvijestio je da je zbog zatvaranja Aleje Bologne, gdje se provodi očevid na mjestu noćašnje eksplozije, sav promet Ilicom, Bolognjom, Bolničkom i Starom Samoborskom u velikoj gužvi i zastoju te da su trase nekih autobusnih linija promijenjene.

Tramvajski promet je redovit, dok u autobusnom prometu linije: 122 (Črnomerec-Podsused-Centar), 123 (Črnomerec-Podsusedsko Dolje), 131 (Črnomerec-Bizek), 172 (Črnomerec-Zaprešić), 176 (Črnomerec-Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec-Poljanica-Gornja Bistra) od 4 sata prometuju obilazno, i to: Črnomerec-Ilica-Oranice-Stara Samoborska-Škorpikova-podvožnjak Huzjanova-Bolognja i dalje redovito svojim trasama.

Linija 120 (Črnomerec-Gajnice) prema Gajnicama, prometuje obilazno i to: Ilica-Vrapčanska aleja-Bolnička-Dubravica-Gajnice, a iz Gajnica redovitom trasom do Ulice Medpotoki-Bolnička za Črnomerec.

Linije: 124 (Črnomerec-Gornji Stenjevec) i 130 (Črnomerec-Borčec) iz Črnomerca prometuju redovitom trasom, a prema Črnomercu po Bolničkoj-Vrapčanska ulica-Ilica-Črnomerec.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙