FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 11. siječnja

Autor: dsta
ZAGREB, 11. siječnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 11. siječnja.

ZAGREB - Konferencija "Izravna inozemna ulaganja - pokretač ekonomskog rasta i razvoja" održat će se u organizaciji Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Hrvatskom narodnom bankom. Na konferenciji će se govoriti o pravnim i ekonomskim aspektima privlačenja stranih investicija te potrebnim strukturnim reformama za poboljšanje investicijske klime. Kako je najavljeno, uvodnom dijelu skupa sudionicima će se obratiti potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić, ministar financija Slavko Linić i guverner HNB-a Boris Vujčić. (10,00 sati, HNB, Trg hrvatskih velikana 3).

ZAGREB - U Ministarstvu turizma na konferenciji za novinare bit će predstavljeni rezultati turističkog prometa u Hrvatskoj u 2012. i ključne aktivnosti Ministarstva za 2013. godinu, o čemu će govoriti ministar turizma Veljko Ostojić (11,00 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14).

ZAGREB - U Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava obilježit će se zatvaranje projekta "Jačanje administrativnih kapaciteta nadležnih tijela i provedbenih ustanova na području koordinacije sustava socijalne sigurnosti". Projekt, financiran od strane Europske unije, u vrijednosti od milijun eura, proveden je u suradnji sa švedskim partnerima. (11,00 sati, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Ulica grada Vukovara 78).

PULA - Sindikat Istre i Kvarnera održat će konferenciju za novinare na temu "Nezaposlenost u Istri poprimila zabrinjavajuće razmjere: bez većeg doprinosa uspješnih nema rješavanja problema već kritične nezaposlenosti" (9,15 sati, prostorije SIK-a).

dežurni urednici:

prije podne: Nenad Bach

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙