FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivaniš: velike političke stranke pokušavaju podijeliti građane

Autor: dsil
RIJEKA, 8. siječnja 2013. (Hina) - Predsjednik riječkog ogranka Primorsko-goranskog saveza Nikola Ivaniš ustvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare da velike političke stranke pokušavaju podijeliti građane na crvene i crne izjavama o "crvenoj peronospori" i "crnoj kugi", a podjele u hrvatskome društvu u biti su samo na podobne i nepodobne, zaposlene i nezaposlene, bogate i siromašne.

Premijeru i predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću zamjerio je što se bavi, kako je rekao, retoričkim figurama i uvježbanim govorima umjesto da odgovara na pitanja o konkretnim temama.

Ivaniš je ocijenio da se u Istri "pokušava razoriti IDS". "To što se događa u Istri govori o dnu moralnoga i etičnog ponašanja u politici", dodao je.

Istaknuo je kako su nedopustive usporedbe Istre i Kalabrije te Sicilije i tvrdnje Damira Kajina kako njome vlada mafija, te da bi Kajin, kao saborski zastupnik pod prisegom, morao izložiti dokaze za takve tvrdnje.

Po njegovim riječima, u velikim se strankama "raspuštaju ili isključuju" svi koji su imalo neposlušni stranačkim središnjicama. Dodao je da je Mirela Holy morala otići s dužnosti ministrice zbog, kako je rekao, bezazlene stvari, a ministar Tihomir Jakovina prekršio je sve zakone i pravila i ostao na toj dužnosti.

(Hina) xdsil ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙