FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Guardiola: Vraćam se sljedeće sezone

Autor: rsal
BARCELONA, 7. siječnja 2013. (Hina/Reuters) - Vraćam se trenerskom poslu sljedeće sezone, ali me nemojte pitati gdje, izjavio je španjolskim novinarima bivši trener Barcelone Pep Guardiola, koji i dalje uživa u jednogodišnjem odmoru od nogometa.

Guardiola će sljedeći mjesec napuniti 42 godine, a iz Barcelone je otišao na kraju prošle sezone. U katalonskom nogometnom divu Guardiola je proveo četiri godine i osvojio čak 14 od mogućih 19 trofeja u svim natjecanjima.

"Da, vraćam se naredne sezone jer sam još uvijek mlad, ali još uvijek ne znam gdje. Bilo bi bahato od mene sada govoriti o bilo kojem klubu koji trenutno ima trenera, ali sigurno znam da neću voditi brazilsku reprezentaciju. Takva velesila zaslužuje domaćeg, brazilskog trenera", kazao je Guardiola, koji je objasnio da je uzeo godinu odmora jer je bio doslovce iscrpljen.

"Bio sam jako umoran i bio mi je potreban odmor. Odluku o odlasku sam donio i zbog moje obitelji jer sam tek sada vidio što sam propuštao zbog nogometa, toliko dragocjenih trenutaka s djecom i suprugom", dodao je Guardiola.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙