FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FA Cup: West Ham - Manchester Utd. 2-2

Autor: imli
LONDON, 5. siječnja 2013. (Hina) - Nogometaši West Hama bili su nadomak velikom iznenađenju u 3. kolu engleskog FA kupa budući da su do sudačke nadoknade imali vodstvo 2-1, a onda je u prvoj minuti nadoknade Robin van Persie, nakon odlične asistencije Ryana Giggsa, pogodio za poravnanje 2-2. O tome tko će u sljedeći krug FA kupa odlučit će dvoboj ova dva kluba na Old Traffordu.

Manchester United je poveo u 23. minuti pogotkom Toma Cleverleyja, a već u 27. izjednačio je stoper West Hama James Collins, koji je u 59. pogodio glavom za vodstvo "čekičara" 2-1. Nogometaši West Hama dobro su kontrolirali igru i sve je upućivalo na veliko iznenađenje. No, u 67. i 77. minuti trener Uniteda Alex Ferguson uvodi u igru najboljeg strijelca Robina van Persieja i iskusnog Ryana Giggsa, i baš su njih dvojica spasili United u sudačkoj nadoknadi. Giggs je odlično asistirao, a Van Persie je pogodio za 2-2.

Veliko iznenađenje priredio je drugoligaš Brighton koji je eliminirao Newcastle sa 2-0. Brighton je do velikog slavlja na svom terenu došao pogocima Orlandija (33) i Hoskinsa (87), dok je u 63. minuti isključen napadač gostiju Shola Ameobi.

Nastavlja se tako izuzetno loša sezona Newcastlea koji je tek 15. na ljestvici Premijerlige. Klub sa sjevera Engleske prije nekoliko je dana prodao svog najboljeg strijelca Senegalca Dembu Ba u Chelsea.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙