FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija zahvalila Zagrepčanima na dostojanstvenoj proslavi blagdana

Autor: amat
ZAGREB, 2. siječnja 2013. (Hina) - Zagrebačka policija zahvalila je danas građanima glavnog hrvatskog grada koji su se pridržavali sigurnosnih savjeta i time pridonijeli "dostojanstvenoj, ugodnijoj i ljepšoj proslavi blagdana".

Zahvaljujući se putem službene internetske stranice policija je istaknula da su blagdani prošli na zavidnoj sigurnosnoj razini, podsjećajući da su tijekom priprema za Božićne i novogodišnje praznike provodili niz preventivnih akcija posebno usmjerenih na zaštitu djece.

Među njima je i tradicionalna akcija "Mir i dobro" kojom se upozoravalo na opasnosti koje prijete nestručnim i zlonamjernim korištenjem pirotehničkih sredstava.

S obzirom na okupljanje velikog broja građana na zagrebačkim trgovima i ulicama proslava Nove godine protekla je na zavidnoj sigurnosnoj razini, uz nekoliko slučajeva "nestručne i zlonamjerne uporabe" pirotehničkih sredstava koji na sreću nisu imali teže posljedice, kažu u policiji.

Ističu i da su pojedinačni događaji koji su se zbili u ranim jutarnjim satima novogodišnje noći (smrtno stradale osobe u prometu, ozljeđivanje pirotehnikom) stvarnost koja "potiče na povećanje preventivno-represivnih mjera, kako bi se takvi događaji smanjili ili njihove posljedice bile što manje".

(Hina) xam yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙