FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uzrok nesreće u Vinkovcima neprilagođena vožnja

Autor: zdra
VINKOVCI, 1. siječnja 2013. (Hina) - Novogodišnju noć na području Vukovarsko-srijemske županije obilježila je pogibija 20-godišnjeg vozača osobnog vozila "Opel Tigra" iz Vinkovaca koji se, zbog neprilagođene vožnje oko 2 sata automobilom zabio u rasvjetni stup u vinkovačkoj Lapovačkoj ulici te od posljedica ozljeda preminuo u vinkovačkoj Općoj županijskoj bolnici, u koju je prevezen nakon nesreće.

Dvadesettrogodišnja suvozačica u automobilu, zadobila je teške tjelesne ozljede, navodi policija dodajući kako je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Policija je također izvjestila kako su oko 2,20 sati djelatnici vukovarske Hitne medicinske pomoći ispred ugostiteljskog objekta na Trpinjskoj cesti u Vukovaru, pronašli 36-godišnjaka kako ozlijeđen leži na pločniku. Tridesetšestogodišnjak je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje se nalazi na liječenju zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda.

Sinoć oko 20,40 sati, u Gradištu nedaleko Županje, 14-godišnjak aktivirao eksplozivnu napravu i zadobio teške tjelesne ozljede te se nalazi na liječenju u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci, navodi policija.

(Hina) xzdra ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙