FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 26. prosinca

Autor: nles
ZAGREB, 25. prosinca 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za srijedu, 26. prosinca:

ZAGREB - Udruga GROZD održat će konferenciju za novinare na kojoj će iznijeti svoju reakciju na izjave ministra obrazovanja, znanosti i sporta Željka Jovanovića koji je nedavno dezinformacijom nazvao letak Crkve o zdravstvenom odgoju i ocijenio da je veliki dio Hrvatske biskupske konferencije nasjeo na priče iz udruge "Grozd" koja je javnosti krivo predstavila zdravstveni odgoj. (11 sati, kod spomenika Petru Preradovića na Cvjetnom trgu)

ZAGREB - Tradicionalni 24. koncert "Božić u Ciboni" na kojem će božićne pjesme izvoditi domaći glazbeni izvođači i zborovi uz pratnju Revijskog orkestra HRT-a. Na ovogodišnjem koncertu u dvorani Košarkaškog kluba Cibona u programu sudjeluju: Hrvatsko pjevačko društvo Kalnik, Zbor mladih Izvor, Djevojački zbor Zvjezdice, Stepinčevi mališani, klape Luka i Skradinke, Miroslav Škoro, Anja Šovagović, Ivan Mikulić, Sanja Doležal i drugi. Koncertu će nazočiti crkveni dostojanstvenici i predstavnici društvenog života među kojima je i predsjednik Sabora Josip Leko. (20 sati, dvorana KC Dražen Petrović)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro/popodne - Milka Ćurković

popodne/navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xln yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙