FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josipović čestitao Božić vjernicima

Autor: jnah
ZAGREB, 21. prosinca 2012. (Hina) - Predsjednik Republike Ivo Josipović čestitao je danas Božić svim kršćanskim vjernicima koji ga slave po gregorijanskom kalendaru, ističući kako vjeruje da će duhovna i duboko ljudska poruka Božića biti poticaj svim građanima za daljnje nastojanje na promicanju odgovornoga društvenog ponašanja.

"Božić je veliki kršćanski blagdan, blagdan obitelji, mira, opraštanja i nade. Simbolizira novi početak u duhovnom smislu, prigoda je da se oprosti, da bude oprošteno, da se ispravljaju nepravde, da se dijeli ljubav.

Svim kršćanskim vjernicima koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru - katolicima, protestantima i ostalim kršćanima od srca želim sretan Božić. Želim da ga provedu u mirnome i radosnom obiteljskom blagdanskom okruženju. Vjerujem da će i ove godine radosno ozračje Božića i njegova duhovna, ali i duboko ljudska poruka biti poticaj svim građanima za daljnje nastojanje na promicanju odgovornoga društvenog ponašanja, tolerancije i suradnje s ciljem općeg dobra naše domovine", stoji u čestitki predsjednika Josipovića.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙