FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 21. prosinca 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Mokrih i skliski kolnika ima na dijelu Gorskog kotara i srednjeg Jadrana. Magla smanjuje vidljivost u dijelu unutrašnjosti. Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u zaleđu Novog Vinodolskog i u Lici na D42 Josipdol-Poljanak. Zbog izvlačenja teretnog vozila, vozi se pretjecajnim trakom na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod čvora Križ (74. km) u smjeru istoka. Za sva vozila zatvorene su ceste D42 Vrbovsko-Gomirje (zbog urušavanja mosta) te ŽC3156 Žažina-Mala Gorica (zbog izlijevanja Kupe, obilazak je D30 Žažina-Petrovac-Mala Gorica). Na staroj cesti kroz Gorski kotar D3 kod mjesta Skrad vozi se jednim trakom, naizmjence, zbog odrona. Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Bregana, te izlazak na Bajakovu. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Promjenljivo i pretežno oblačno, uglavnom na Jadranu i uz njega mjestimice uz malo kiše, a u gorskoj je Hrvatskoj moguć i slab snijeg. Ujutro te opet navečer ponegdje u unutrašnjosti magla. Vjetar većinom slab, na moru mjestimice umjeren sjeverozapadnjak, uz obalu u drugome dijelu dana bura i istočnjak. Najviša temperatura zraka uglavnom između -1 i 4, a na Jadranu od 8 do 12 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙