FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gordan Matković kandidat HSP-a dr. Ante Starčevića za osječkoga gradonačelnika

Autor: ivuc
OSIJEK, 20. prosinca 2012.(Hina) - Izvršni odbor osječke podružnice HSP-a dr. Ante Starčevića (HSP-AS) izvijestio je danas kako će kandidat stranke za osječkoga gradonačelnika na izborima iduće godine biti predsjednik podružnice i negdašnji gradonačelnik (od travnja 2008. do siječnja 2009.) Gordan Matković.

U priopćenju za javnost taj odbor ističe kako je Matković, obnašajući dužnost gradonačelnika te ostvarivši mnoge uspješne razvojne projekte, dokazao da se politikom suradnje i partnerstva Osijek može ravnopravno razvijati kao i drugi veliki gradovi u Hrvatskoj uvažavajući sve njegove specifičnosti.

Dodaje se kako je kraj četverogodišnjega mandata gradonačelnika Krešimira Bubala i vladajuće koalicije HDSSB-a i HNS-a rezultirao "potpunom stagnacijom, izostankom gradskih investicija, pozicijom političke i gospodarske izolacije grada te promašenom politikom upravljanja novcem građana Osijeka".

Rezultat svega toga jest opasan trend porasta nezaposlenih, izraziti pad poduzetničkih i ostalih gospodarskih aktivnosti te odlazak mladih ljudi iz toga grada i njegove okolice, navodi se u priopćenju.

Izvršni odbor očekuje da će Gordana Matkovića poduprijeti i "oporbene političke opcija" te da će dobiti široku potporu Osječana.

(Hina) xivuc ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙