FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 20. prosinca 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Prekinut je promet na Ličkoj magistrali D1 između Udbine i Gračaca, zbog prometne nesreće na predjelu Klapavice, a obilazak je dionicom Udbina-Gornja Ploča-Gračac. Na Jadranskoj magistrali D8 od Senja do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), zbog bure. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionici autoceste A1 od Karlovca do Bosiljeva, dok jak vjetar puše od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Božići. Vozi se uz ograničenje brzine, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila. Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni, te skliski. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska. Ostali trajekti i svi katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti umjereno i znatno oblačno, ponegdje s maglom, a ujutro na istoku i u Lici još mjestimice uz vrlo slabe oborine. Vjetar na kopnu uglavnom slab, samo ponegdje do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu slaba do umjerena, u prvome dijelu dana još mjestimice i jaka bura, na otvorenome sjeverac i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 2 do 7, a na moru između 9 i 14 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙